Blogmoney:D

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

The gift of a friend...

Motto-ul acestei postari este:
"Life is not easy and it will never be,but you've got friends and one of them is me!"
Prima parte... by Vic:)
in sfarsit ma asez pe scaunul de la birou cu gandul ca imi va trece starea de plictiseala ce pusese stapanire pe mine de ceva timp...si simt nevoia sa scriu ceva sa.mi dau drumul unor ganduri ascunse ce ma apasa dar park nu am inspiratie.ezit sa incep nestiind cum sa o fac. Ma gandesc la prietenii mei cei mai buni,cei kre au stiut mereu sa.mi fie alaturi knd mi.a fost mai greu,si vad cum viata mi.a scos in cale fel de fel de persoane kre m.au ajutat sa ma privesc cu alti ochi. dintre toti numai cativa au reusit sa ocupe un loc special i sufletul meu si fiekre a facut.o frumos si specific facandu.ma sa nu regret nicio ora niciun minut nicio secunda...ma uit in jur si privesc lumea ce ma inconjoara..fiekre are felul sau de a.si trai visele,de .asi pune dorintele,de a.si trai sansa, de a trai..ma gandesc la deea..o fata extraordinara si una dintre acele prietene ce.mi vor ramane in minte pana voi ceda.Prin ochii ei intunecati,de.a dreptul superbi de la kre ochii mei albastrii nu.si puteau lua privirea nici makr o secunda am vazut lumea intr.un alt fel..bineinteles eu eram in lumea mea si ea in lumea ei dar totusi apartineam aceleiasi lumi ce park nimeni nu are forta sa o  poate skimba.Acum stau si ma gandesc k nu e o pura coincidenta si k destinul isi asuma vina k ne.am cunoscut, k ne.a ajutat sa devenim prieteni kre chiar dak nu sunt unul langa altul ei sunt apropae unul de celalalt..la urma urmei de un prieten adevarat nu dai asa usor..cum era vorba aia "prietenii sunt ca pepenii verzi..trebuie sa incerci 50 pana dai de unul bun..". N.am sa regret nicio clipa petreqta pe pamantul asta...chiar dak am dat de greu mereu am stiut sa tin capul sus,sa arat cine sunt si de ce sunt in stare si daca am pierdut o batalie nu conteaza pt k stiu k n.am pierdut si razboiul,stiu k am prietenii aproape si asta ma face mereu mai puternic,mai stapan pe mn.


Partea a 2-a by Deea

The gift of a friend...a real one... suna a magie. Si nu stiu daca e magie sau e adevarat??? O intrebare fara raspuns... mi s-a spus ca sunt o prietena adevarata cu mai multe ocazii, dar eu cred ca sunt doar eu in propriile forme inerte si inegale... cu greu incerc sa strabat in lumea asta de asfalt cenusiu... si cu toate astea traiesc in lumea mea plina de vise si de senzatii cunoscute doar de mine... lumea mea se schimba cu ajutorul prietenilor... celor adevarati. Stateam si ma gandeam ca fericirea poate naste dintr-o prostie, si asa cred ca se poate naste si o prietenie... dintr-o prostie se pot naste prietenii adevarate si de durata. prieteni mei sunt cei care ma incojoara si ma adapostesc de ploi si furtuni:D si am descoperit azi ca poate am pierdut o iubire si am castigat un prieten adevarat... niciodata nu sti ce iti rezerva viitorul... poti doar sa speri... 

Dintr-o prostie l-am cunoscut si pe vic... tot dintr-o prostie... si ce mai prostie:)) stiu k eram certata cu cineva drag si aveam nevoie sa ies... asa ca am plecat cu el la un majorat... ce de timp de atunci... cativa ani:)) stiu k initial vroiam sa zic ca nu. Nu vroiam sa merg desi simteam nevoia de libertate... se zice ca sunt un spirit de artist... care trebuie sa zboare liber. Si asta face. Desi uneori zboara stramb si gresete.

Dar din 2 prostii am castigat 2 prieteni adevarati... unul pe care il cunosc de cativa ani si ceea ce e mai important ma face sa zambesc cand vorbeste. Si celalat e iubirea mea si sufletul meu pustiu... dar prieten adevarat care ma cunoaste si ma accepta. Ei sunt 2 dintre prieteni mei adevarati... nu am multi... ii numar pe degete si-mi mai raman...

Viziunea mea asupra prieteniei e contorsionata de cei care te vor doar pt un anumit motiv... si doare tare cand iti infig cutitul in spate... in momentul cel mai rau si in care te astepti mai putin si de la cei care te astepti mai putin... ceea ce e cel mai rau este faptul ca-ti strica viziunea despre toti prieteni... despre iubire... despre incredere si respect.

Imi place sa cred insa ca tot raul spre bine... asa ca decid sa las timpul sa vindece ranile... si sa-mi readea frumusetea unei prietenii reale... adevarate... asa cum sa intamplat si acum mult mult timp... multumesc tuturor care-mi sunteti alaturi... si celor care m-au tradat... doar atat... roata se intoarce;)

old Deea...:XP.s. Gandurile unui nefumator... si ale unui fumator...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu